Gabčo,
vykašli se na to, řekni, že učitelka angličtiny není „native“ a kdyby náhodou „native“ byla, tak má jiný přízvuk, než by sis představovala a že v tomto raném věku ti opravdu velmi záleží na kvalitě výuky.
Moje děti jsou taky každou chvíli s něčím out, ale zpravidla se to netýká oblečení. Teda snad kromě těch bačkůrek - dcera měla ve školce místo laciných bačkůrek s tvrdou podrážkou loni jediná růžové sandálky ecco za 1 200,- a holčičky jí říkaly, že TOHLE přece nejsou bačkůrky. Tak mě letos donutila koupit taky takový tvrdý levný bačkory, ve kterých se potěj nohy, aby byla IN. Ale s dcerou tenhle problém jinak nemám a se sebou už vůbec ne. Syn mě vychoval – ten chodí denodenně s něčím, co je „na druhé straně zelenější“. Jednou mají všichni bakugany, jindy péespéčko nebo motorovou čtyřkolku (kamarád 7 let na tom jezdí normálně po městě!)… Já jsem ovšem ta nejzlejší máma na světě, neboť neřeším, nekupuju, trhni si nohou, můžeš si přát k Vánocům…. když se budeš dobře učit
. Ne že bych byla úplně chudá, ale tahle psychóza je mi fakt cizí.
Ovšem většinou se nejedná o značky - spíš o to, jakou mají ostatní bomba zábavu, jaký mají hračky, konzole, motorový káry. Značka kalhot je naštěstí lhostejná napříč celou naší rodinou