| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím, teď už se směju, ale ještě před dvěma hodinami jsem byla s nervama v koncích.. Ženský, jak to děláte, abyste z těch raubířů doma nezcvokly? Máme dva syny - 4 a čtvrt a mladší má 16 měsíců. Jsou to zlatíčka, šikovní, hodní... Ale občas lumpačí tak, že mám chuť toho staršího snad přizabít ~f~ Dneska máme dvě boule. Starší divočil doma s autem. Nereagoval na výzvy, ať zklidní hru.. No a zapackoval a narazil o to autíčko - boule na čele, pořezaný tři prsty (ne nijak dramaticky) asi o něco ostřejšího na tom autě (nic tam ale nemůžu najít). Mezitím x strkanic navzájem. Potom zase divočili tak, že starší běžel za mladším, strhl ho na zem, ten třísknul hlavou o dlažbu a má taky bouli. Potom scéna při koupání.. Pak scéna u uklízení hraček. Než se narodil mladší, byl prvorozený nejlepší kluk na světě. Pohodový, klidný, bystrý, vše ho zajímalo, nebyl s ním problém. Dalo se s ním na čemkoli V KLIDU domluvit. Mluvil brzo a dobře.. Ale co se narodil mladší, tak to už tak růžové není. Období vzdoru u něj nastalo až po tom 3. roce (jsou s bráchou o 3 roky). Teď ve 4 letech se dokáže vztekat "jak mimino".. Pošťuchuje mladšího.. A já to nedávám. Zvládnu jednu scénu, druhou.. Pak bouchnu a je zle ~f~ Pak je mi to líto, chce se mi brečet, zvracet, utéct.. Ach jo. A když oba usnou, tak kroutím hlavou nad tím, proč se nechám tak vytočit. Jak to máte vy? Jak zvládáte ty neustálé boje a hysteráky atd.? Myslím, že staršího nijak nešidíme, nezanedbáváme. Snažím se s ním podnikat věci bez mladšího, říkám mu, jak ho miluju, mazlím ho, povídáme si, zajímám se o něj.. Jen mě prostě tak dokáže vytočit.. Díky za reakce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.