Přidat odpověď
Taky si myslím, že bys měla být ráda, že máš práci, paní na úklid. Já taky mám práci, ještě jsem si navíc vzala dvě hodiny kroužku a jednu hodinu mám přesčasovou. Malou vyzvedám ve tři hodiny, ve čtvrtek s ní letím na tancování a končíme v půl sedmé. Jenže uspávám já, protože manžel často přijíždí domů po deváté, ale to už prtě spí, v sedm se koupe a v osm usíná. Já pak zasedám po nocích k práci, kterou si nosím domů. Holt učitelka za sebou nezavře dveře kabinetu a nemá nikdy hotovo, takže luštím sešity, vytvářím projekty, šablony EU a spoustu dalších věcí, které potřebuji do školy. Vzhledem k tomu, že mám češtinu v dyslektických třídách, tak pro ně dělám různé tabulky, doplňovačky a tak, v podstatě vytvářím další učebnici, kterou si lepí do sešitů. Zvykla jsem si. Jde to. Tak držím palce, ať si zvykneš taky. Večer jsem vždycky taky mrtvá, utahaná. Pak se s malou vykoupeme a jdu ji uspat, lehnu si na chvilku k ní a za těch 30 minut si odpočinu a můžu fungovat třeba do jedenácti, vstávám před šestou.
Předchozí