My jsme začali v září. Já taky vstávám ráno a odjíždím ještě než děti vstanou a odpo vyzvedávám. Vstávám v půl sedmý a jsem hotová (půl pátou si nedokážu představit). První týden byl hrozný a postupně se to lepší, zvykám si. Zase mám děti dvě, odpo ještě oblítáváme kroužky, už jsem z toho nasr... a kroužky v druhém pololetí zredukuju na jeden. Tobě bych poradila, abyste večer nečekali na muže a dítě jsi uložila včas. Když se odpo vrátíte ze školky, tak prostě vypni. Nech dítě hrát nebo mu pusť pohádku a odpočívej. Dej si kafe, nohy na stůl.... Já mám děti dvě, pusu taky nezavřou, často domů přitáhneme dítě navíc...ale zase si hrajou dohromady. Mělo by to být lepší a lepší.. A určitě se domluv s mužem a dospi se o víkendu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.