| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě to teda nepřijde tak vysilující,máš jen jedno dítě.

Já mám děti tři, 8m mimino se budí v noci co hodinu, dvě na kojení, spát chodím před půlnocí protože večer po uložení dětí, mezi kojením vařím, uklízím, peru, žehlím, vstávám s miminem v šest, páč on má vyspáno, k tomu mám dost živou 2leťačku, a 7letou postiženou dcerku, která potřebuje péči jako mimino, co se týká sebeobsluhy, jídla, mytí apod a k tomu denně půlhodina speciálního cvičení.

Teď už je to v podstatě v pohodě, protože nejstarší chodí do školy, kam ji manžel ráno vozí, odpoledne přiváží a děláme už jen úkoly, protože cvičí s ní ve škole.

Takže už si pískám, ale celý prázdniny a předtím, kdy chodila do školky jen na dopo a já ji vozila a tahala s sebou i mladší děti, po cestě na nákup, jsem to prostě měla jak jsem už výše popsala.

Tak se omlouvám, ale tebou popsaný den mi až tak strašný nepřijde!

Ale jestli tě to tak strašně unavuje, tak přeju, abyste to nějak vyřešili!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.