Přidat odpověď
U nás je to stejné jako u Vás, já vstávám před pátou (ještě před 3 měsíci než sjem se přestěhovali jsem vstávala ve 4:20, teď už naštěstí 4:50) ráno jedu do práce na 6:15 a ve tři hodiny odcházim z práce, jedu nakoupit, vyzvednout děti, odvezu je domů, tam se o ně starám a chystám večeři. Manžel nepřichází dřív než mezi 19-20 hodinou, takže se mi stává, že dávám oba i spát sama. Ovšem nejhorší je když je na služební cestě, to je na mě i to vodění ráno, takže je musím vzbudit a v 6:15 odjíždíme z bytu aby v 6:30 když otvírá školka jsme tam byli, pak jedu autem k metru, jedu do práce a tam jsem cca kolem osmé a před čtvrtou letim z práce pro auto a pro děti....v tyhle dny se snažim mít nakoupeno předem...a jelikož služebky jsou u nás pravidlem do měsíce minimálně 2x po 3-4 dnech je to docela záhul. Večer jsem utahaná jako blázen a kolikrát mě čeká ještě žehlení a další věci sát chodim cca mezi desátou a jedenáctou, prostě jsem si zvykla spát méně, ale občas jsem schopná vytuhnout i s dětmi.....Ale bez mého platu se neobejdeme, takže není moc na výběr a čím víc služebních cest má manžel tím víc jsem schopni dát na stranu pro jakýkoliv nutný případ....
Předchozí