já se s ní taky vlastně na všem domluvila, to rozhodně nechci kritizovat její přístup! je opravdu moc milá!!! ale to co píšeš, mě právě možná trochu odrazuje. nechci chodit k doktorovi s papírkem, co jsem si někde na netu vyčetla a ona pak řekne "tak jo". já chci někoho, kdo mi poradí a já mu budu důvěřovat. jasně, ne vždycky to jde, ale právě že já mám strach z toho, že mi někdo vypíše žádanku když si o ní řeknu. já chci aby mi ty žádanky někdo dal, protože já nejsem doktor a nevím, co za kraviny si na netu najdu. ale jako z lidského hlediska je moc fajn!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.