| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

asi záleží co která nevěsta na svědkyni "hodí". Já jsem sestře jen podepisovala, jinak před svatbou jsem jí pomáhala se sehnáním šatů, vybráním výzdoby a typu účesu a doprovázela jsem ji ve svatební den ke kadeřnici+vizážistce v jedné osobě (vezla jsem ji) a pak doma při oblékání šatů a když pak byla sama v pokoji a čekala než přijede ženich (jedna vychytávka - nemohla nic moc jíst jak byla nervozní, takže žádné koláčky, párky apod. nechtěla, měla jsem pro ni ovoce - hroznové víno, tím se nic neumatlá, a brčko na pití vody aby si nezničila rtěnku). Po obřadu jsme pro novomanžele měli s mužem dárek- legraci (plyšového koně na tyči, takovou tu dětskou hračku, protože nevěsta má ráda koně tak aby ji ženich svezl a přitom to bylo bezpečné :-) - teda původně jsme chtěli ještě vymyslet vozík ž by ji jako ženich táhl v kočáře ale to jsme technicky nezajistili a taky jsme nechtěli nadělat víc škody než užitku ). Víc další zábavy tam pro ně měli nachystáno ženichovi kamarádi, těm jsem měla za úkol nalít panáka za odměnu, lahev mi diskrétně držel můj muž abych nešla podepisovat s flaškou :-). A můj muž se nabídl jako řidič - že odvážel zmožené hosty z noční zábavy, já jsem měla "za úkol" s nevěstou pařit :-) Ale jinak toho moc po mě nechtěla, měli jsme na svatbě svoje děti, týden před svatbou jsme byli pryč na dovolené a vrátili se den před ní, takže koláčky apod. to obstarávala mamka.

Kamarádka své sestře zajišťovala mraky věcí - absolvovala s ní nespočet obíhaček půjčoven, zařizovala prstýnky, hostinu, výzdobu, seznam hostů, řazení aut, zdobení aut, organizovala fotografa, hudbu, sama natáčela video..... z toho bych se asi zbláznila :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.