Přidat odpověď
záleží hodně na povaze dítěte, náš nejstarší byl dycky kliďák a býval sám doma na max 15 minut od svých asi 3 a 9měsíců, býval hodně nemocný a ten kdo ho hlídal, vyběhl aspoň pro rohlíky dolů do obchodu. Dcerka prostřední je jiná nátura, tu jsem nechala zatím doma jen když jdu do sklepa pro brambory - jsou jí 4 a 8 měsíců, ale s bráchou - teď mu je 9 je doma nechám i hodinu a půl i dvě... a býval s ní doma i 2h když jí bylo kolem 3 - to bylo výjimečně, když nečekaně usla a já musela do práce - vždy totiž spala minimálně hodinu a půl a syn pak hned volala - v té době mu bylo 7.
Fakt je to o povaze, - 10 minut určitě bych nechala.. já mám te´d doma právě nemocné toho 9 a 4,5 - malá chodí do školky, teď začala, po třech dnehc je nemocná, ale kdyby nemocná enbyla a brácha jo, tak do školky chodí normálně, manžel by ji vozil a já bych ji vyzvedávala a nejstarší by byl doma sám. Občas je i zamykám, když si o to říkaj, páč tudle tady šmírovali nějaký tvrdili že z pojišťovny, ale moc bych za to nedala, že to byly nějací zloději, a malá by se mohla zapomenout a vylítnout a otevřít, tak byly dneska 45 minut doma a byly zamčený.. trošku mě to děsí, páč nejstarší neumí odemčít, tak kdyby hořelo nebo něco.. tak neutečou.. ale sirky ani zapalovače doma nemáme a nikdy si s tím nehrály.. tak by to snad mělo být OK, většinou stejně leží u pohádky nebo hrajou na wii.
Předchozí