| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Do mých dvou let jsme s rodiči bydleli v 3+1 s babičkou a dědou. Babička mi je velmi blízká do teď, dědu si pamatuju, jak voněl pivem~:-D Ten zemřel, když mi bylo asi šest.
Když mi byl ani ne rok, byl taťka na těžké operaci nádoru na mozku.
Pak jsme se přestěhovali do jiného bytu ve stejném městě, narodil se mi brácha.
Taťka vždy pracoval, i když byl po operaci mozku tělesně postižený, pracoval i doma. S mamkou měli moc hezký vztah. U nás byl přísnější taťka, ale dělal s námi spoustu věcí - chodili jsme na kaštany, pouštět draka, do kina... Maminka vytvářela úžasnou domácí pohodu:-)

Když mi bylo 11 a bráchovi 6, tatínek ve 33 letech zemřel.

Pořád mi chybí, obdivuju maminku, jak byla (a pořád je) hrozně silná. Brečet jsem ji viděla jen v den, kdy táta umřel a pak na pohřbu. Vždycky mi byla oporou ve všech situacích, pracovala, studovala, starala se sama o dvě děti, vedla domácnost.. Dokázala nám několikrát našetřit na dovolenou u moře. Nechápu, kde brala tu sílu na to vše..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.