| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nas to bylo zvlastni. Byla jsem vymodlene dite, jedinacek, holcicka.Nasi ze me chteli mit minimalne ucitelku. A meli me pozde (na tu dobu - jsem rocnik 82 a nasim bylo 30). Mela jsem na jednu stranu "vsechno" (o pomerance jsme nouzi nemeli, nasi stali fronty RADI, en proto, aby jejich holcicka mela... Tohle bylo dobry, protoze jsem byla jeste silenej nejdlik, ani jidlo u nas nebylo "za odmenu" Cokoladu jsem si prakticky mohla vzit, kdykoli jsem chtela...tohle mi nechybelo. Ale treba jsem cele vikendy stravila sama mezi dospelymi na chalupe, kde jsem nikam nesmela, abych nebyla "z dohledu" a navic na plocene zahrade pod dohledem cele rodiny\ mi bylo prece nejlepe~k~~k~
Ma nemoderni tloustnouci matka v me nejhorsi puberte prodelavala svuj nejhorsi prechod, tata silel z pruserovy holcicky, ktera tajne kourila, neposlouchala, chodila za skolu~k~
Vychova pruderni, jeste v sedmnacti jsem nesmela ven dyl jak do osmi~8~

Byla jsem Husakovo dite, ale byla to "krasna doba"... rada vzpominam jak totalitni cesko objevovalo Evropu, jak se k nam dostavali i jiny veci, nez rudy hesla a silonove obleceni~t~
Matka me moc neposlouchala, proste rozhodnuta, ze vi vsechno nejlip. Ostatne je doddneska~8~
Tata jezdil pracovne po montazich, ale mela jsem z eho respekt.
Mezi mym 14-17 rokem jsme se malem zabili~:-D On nenavidel moji pubertu, ja jeho zakazy. Ted vim, ze se bal.... bal se dobre, ale...
zavidela jsem detem, co meli "normalne stare rodice"
Zatimco moje matka se palzila na rodicak v kvetovane sukni a s prisernou trvalou na hlave, rodice mych spoluzaku laxne skotacili s detmi kolem skoly dzinach...Pripadala jsem si nemoderni...

Bylo hodne dobreho, laska, vzdycky kdyz byl problem, pomohla sirsi rodina babicky, dedove atd...

Myslim, ze i pres to vsechno to docela slo~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.