| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás se potkaly dva naprosto odlišné světy matky a otce. Máma vyrůstala v rodině s despotickým dědečkem a všichni museli poslouchat na slovo. Taťka vyrůstal v milující rodině plné srandy a pití alkoholu. Z toho tedy plynula má výchova: máma pracující, ale věčně nespokojená, psychicky labilní a přetvařující se. Máma nám hodně šila po večerech oblečení podle Burdy. Uklízela v knihovně(druhá práce) a já přečetla po vynesení košů, stovky knih a časopisů. Táta pracující, flegmatik a upřímný. Táta mě naučil šachy, čistit mysliveckou pušku, střílet ze vzduchovky, jezdit na pinckovi. A hroooozně dobře vařil! Práce v bytě jsme obstarávaly my ženské (máma a dcery) Práce u babičky na vesnici - na poli, na vinohradě, rekonstrukce; na zahrádce, kolem auta, obstarával táta. Pamatuji si sobotní velké úklidy, praní a namáčení prádla, žehlení, vysávání, nádobí, pečení na vánoce,atd...to jsem musela přiložit ruku k dílu od útlého věku. Upřimně můžu říct, že jsem nesnášela práci na zahrádce za městem. Peněz jsme asi měli dost, ale věčně se kvůli nim naši hádali. Pamatuji si, že jsem vždy záviděla ostatním dětem jejich rodiče, ale s odstupem času vidím, že problémy byly všude a snad i horší. Já si o sobě myslím, že jsem špatná matka - nervák po mámě, ale máme s manželem moc pěkný vztah, tak snad to dost děti ovlivní, že vyrůstají v milujícím prostředí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.