| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S bráchou jsme chodili do stejné školky, mamka tam dělala uklízečku. Později pracovala jinde. Taťka umí uvařit. Pamatuju si, jak nám dělal krupicovou kaši a ptal se, zda ji chceme hustou nebo řídkou ~:-D Pekl bábovky. Do teď hodně mamce pomáhá v kuchyni. Porcuje, krájí maso atd. Jen mamka má svou představu o tom, jak to má být a vypadat. Takže věčně připomínky a kritické komentáře... Bohužel jsem toto částečně podědila, takže taky umím brblat. Jezdívali jsme na dovolené pod stan. Krásné časy, já jsem to milovala. Taťka makal (doteď maká) na dole. Takže býval hodně v práci. Je to celkem kliďas. Pamatuju si jen jednou, jak mi dal facku. Zato mamka-výbušnina.. (bohužel jsem toto taky podědila, ale pracuju na zklidnění). V pubertě jsme hodně bojovaly. Nikam jsem nesměla. Mamka rovnou řekla ne. Ale taťka mě pustil. Mamce jsem se nikdy nesvěřovala. Jsme tři děti. Já a dva bráchové. Nejmladší je o 11 let mladší. Toho jsem vodila do školky. Mamka si udělala kurz a od té doby pracuje ve zdravotnictví. V 19 jsem odešla na VŠ a to nám všem prospělo. Od té doby jsem zůstala v Brně a voláme nebo píšeme si denně. S mamkou proberu běžné věci, s taťkou hlavně věci kolem auta. Taťka mi doteď připadá více starostlivý, citlivější.. Naši vyrůstali každý v naprosto odlišné rodině..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.