Přidat odpověď
Mandelinko souhlas, souhlas, souhlas. Odpovědi některých dam jsou pro mě doslova a do písmene BOMBA.I já mám zkušenost, že naši souložili v domnění, že spím a nebylo tomu tak. Neustálé noční vzdychání, zapnutá lampička či jejich šeptání mě deprimovalo. Snažila jsem se na to nemyslet, zaspat, usnout, bohužel jsem se vždy (když rodiče byli v tom nejlepším) probudila. Bohužel mě toto jejich chování ovlivnilo negativně v mém životě (krom jiného). Já jsem k tomu ještě věřící a tudíž souložit či se milovat nebo mít sex (pro mě to jsou diametrální rozdíly) je nemyslitelné s dětmi v jedné místnosti (či s někým jiným, který tvrdě usnul - to vyjde na stejno). Tak jak matka podvědomě reaguje na své dítě, tak dítě i v tvrdém spánku podvědomě reaguje na svou matku či rodiče. Vzdychající žena a vzdychající muž nepatří do podvědomí malého dítěte. Pravdou však zůstává, že proti gustu některých nic nenaděláme a je to jen a jen jejich věc, jejich rozhodnutí, jejich přístup k výchově stejně tak jako jejich přístup k intimnostem samotným.
Předchozí