Nevím jestli to tady už zaznělo, ale určitě by ti pomohlo mít více času na sebe a moci odpočívat. A taky se alespoň o víkendu víc vyspat. Jinak moje zkušenost s tím, co mi zvýšilo dlouhodobě chuť na sex. Nevím teda jistě to spolu souvisí... prostě já jsem začala hodně koukat na romantické filmy, hezky večer, když byli děti v posteli, u PC, sama, ale moc hezky mě to naladilo a manžel se nestačil divit. A taky jak bylo poraděno - trochu vínka k tomu. Je to hodně o relaxu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.