Dnes jsem byla v drogerii. Byla tam maminka s malou holčičkou asi necelé 2 roky jsem si tipovala. Dítko se přehrabovalo v lahvičkách se spreji a maminka zase naproti v něčem jiném. Nemohla jsem najít papírové utěrky, tak jsem to obešla několikrát a když jsem se vracela tak malá seděla na nočníku. Maminka to zjistila a šla za pracovnicí drogerie, aby jí sdělila, že malá se vyčurala a co mají dělat. Malá byla moc roztomilá a já jsem se fakt pobavila. Nevím jak to řešily, protože jsem už nakoupila a šla k pokladně. Než si maminka vybrala, tak malá si našla nočník a "zodpovědně" se do něj vyčurala.Nevím fakt jak to dopadlo, ale sranda to byla. Ovšem pro maminku asi ne. Pravděpodobně jí ten nočník vnutily ke koupi. Stalo se vám něco podobného s dětmi?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.