| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jen tak pro legraci, jeslti umíte anglicky, je tu test na aspergera..... AS je od 32 bodů, mám třicet
http://www.piepalace.ca/blog/asperger-test-aq-test/

Lendulinko,
bohužel v místním systému se moc toho dělat nedá... díky odborům... stará ředitelka si tam natahala svoje kámoše, a nová se jich jen tak zbavit nemůže. Svým způsobem je to zbabělost, ale já s tím nic dělat nebudu - protože chci, aby si nás školní district všímal co nejméně a nechal nás na pokoji, tak se neodvážím do toho rýt... ovšem v případě, že by se chlap zase začal nějak angažovat v Tomově případě, tak se (Toma) budu co nejvíc bránit.... doufám, že to bude lepší... první školní rok byl děs běs - to tam právě byla ta stará ředitelka, která to, že se Tom porval komentovala zhruba ve smyslu že agresivní grázl (a to jsem v té škole první dvě hodiny byla a viděla jsem, jak ho ten kluk opakovaně provokuje a říkala jsem jí to - přišel na to, co Tomovi vadí a tak dlouho ho prudil a prudil, až po něm Tom skočil - MMCH - od té rvačky byli kluci kámoši, prostě si to nějak spolu vyřešili a bylo po problému - zlobili spolu, to jo, ale nervali se - ten druhej chlapeček je podle mě ADHD - takže Toma fascinuje, páč má "zajímavé" nápady).
Nová ředitelka situaci, že se Tom porval řešila tak, že kluky sprdla - ale když jsem šla na kobereček já, tak mi řekla "hele, s klukama jsem to vyřešila, vědí, že se rvát neměli, ale holt jsou to kluci a občas se porvou" (málem jsem se rozbrečela dojetím a úlevou, že někdo konečně nehodlá dělat z komára velblouda). Pak se mi ulevilo, když jsem viděla, že škola to intenzivně řeší i s tím druhým klukem (který nedokáže vyjít skoro s nikým, děti ho nesnáší - a holt jeden sociálně nepřizpůsobivej narazil na druhýho sociálně nepřizpůsobivýho).

Takže doufám, že situace už nebude tak vyhrocená jako za staré ředitelky a že to budeme zvládat bez "odborných" zásahů shora.... respektive můj plán je školní řešení / vyšetření zavrhnout a případně jim nosit papíry od naší psycholožky... i kdybych měla soukromou psycholožku platit, tak lepší než ten magor (já si myslím, že je buď vyléčený alkoholik nebo něco takového... ještě taková perlička - tady v paranoidně nekuřáckým prostředí, si on zapaluje kdykoliv vykročí ze školního pozemku, takže závislák minimálně na těch cigárech)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.