| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, kdy jste "odložili" kočárek. Našim dvojčatům-klukům budou ted tři roky, ale stále je hodně vozím vkočárku. Lidé se nad tím někdy pozastavují, že už nechodí sami, ale:

- když jsou unavení (jen výjimečně mi nespí přes den), usnou sice až třeba ve dvě, ale v půl dvanácté jsou už hrozně unavení, prostě to na ně padne), no a dovést domů dvě unavené děti, umím si to představit, jeden ještě zakopne, ponesu ho, druhého povleču za sebou za ruku, lehne si na ulici... fakt se mi do toho nechce
- do kočárku toho mohu vzít víc sebou (pití, náhradní oblečení, ubrousky, svačina,... no a je z toho batoh, docela těžký), na kočárku je mu líp a když beru hračky, tak bych to s sebou ani nepobrala. Zrovna tak větší nákup.

Chodíme, když jsou odpočatí na nákup, hřiště máme bud přes ulici (to toho moc nenachodíme) nebo už moc daleko (dvě unavené děti, které něchtějí jít z hřiště se mi docela sndadno naloží na kočárek, ale jít s nimi delší trasu domů, jeden se stále courá, druhého nesu, nebo oba vleču, pražské ulice...

Takže stále jsme hodně s kočárkem. Máte to také tak, (pro mé uklidnění), nebo jsem výjimka ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.