Báro, já nevím, kde všichni berete tu jistotu, že shodila dítě úmyslně.
Já si myslím, že do něj lehce strčila, tak jako to mezi sebou dělají vrstevnící - něco ve smyslu jeď už a prcek to neustál a spadl. Kdyby takhle strčila do spolužádka ze třídy, nestane se vůbec nic. Ale osmileté dítě tohle nemusí dokázat v zápalu hry dohlédnout.
Ano, holčička je na vině, ale reakce těch lidí byla naprosto neadekvátní. Tři cizí dospělí na osmileté dítě - to není moc čestné a sportovní. Skoro mi to připadá horší než osmiletá vs. 2.5 letý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.