| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ani nevis, jak ti rozumim. Mam to s rodici mozna jeste hur. Matka s otcem me pred sedmi lety doslova zachranili pred exmanzelem psychopatem, s mesicnim kojencem v naruci pro me jeli 40 kilometru o pul ctvrte rano. Od te doby maji pocit, ze uz nikdy nebudu sobestsacna. Tenkrat mi to hodne pomohlo a jsem jim za to nsmirne vdecna, jen si to zrovna pripomenou, kdyz se jim to hodi...

U nas:
S matkou jsme dnes uz telefonovaly. Oznamila jsem ji, ze tento tyden zustaneme s pritelem i s detmi prozmenu zase doma (minuly vikend byly holky u nich), abychom je nezatezovali, a uzili si taky volne dny s detmi, ne jenom vecery nad ukoly, kdy se konecne sejdem vsichni...
(jen pro info-dlouho jsem byla s detmi sama, mam 5 mesicu pritele, ktery k nam perfektne zapadl a dcery ho zboznuji, me hodne pomaha a vubec zivot s nim je takovy veselejsi)
No a moje matka mi rekla: "no nevim, domluvime se s tatou a dam ti vedet, ahoj"
a ted ve me se odehrava: jak "domluvime"?, jak "s tatou"? jako O CEM se chteji domlouvat????
Je mi krucipisek 29, mam dve deti, hodneho chlapa, tak se SNAD SAMA MUZU ROZHODNOUT, CO BUDU S DETMI DELAT O VIKENDU, NE????~q~~q~~q~~q~

Mama je hned urazena, ze neni po jejich. Ja se tim zas chci vyhnout vecnymu latereni uz v patek vecer, jak sice deti deeeesne miluje, ale jak "furt uklizi", "nic nestiha", "porad pere" (nechapu co~e~), a jak je to s nimi vecer narocne, protoze odmitaji byt v osm hodin vecer zticha. Zavrsi to vetou, ze bych je mela poradne VYCHOVAT.
Mno... tak jen pro info, abys vedela, ze v tom nejsi sama.-...~k~

a co ja s tim? me to zere,, sere, trapi, mrzi, komplikuje zivot. Na jedne strane vsudypritomna umela laska "umela laska= uj vlastni vyraz - moje matka je presvedcena, ze porad musi upozornovat na lasku v rodine, tak asi tak dvacetkrat za hodinu zopakuje jak nas vsechny miluje a jak moc a moc amoc atd... vsechny nas olibe, pohladi....dost unavne) a na strane druhe muj obcasny pocit bezmoci a totalni debility....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.