Běžně se toto dá zažít u nás na gynekologii. Poradna pro těhule se pěkně míchá s akutníma, s objednanýma... Čekačka až 3 hodiny po objednaném čase není výjímkou... Vždy se čekalo na doktora, který nestíhal.
Po přestěhování do nových prostor, jsem čekačku zažila taky, tentokrát ale nestíhaly sestry.
Včera jsem byla znovu a sestry byly zdvojnásobené, doktoři mají rozdělené dny /2x v týdnu ten můj a max. 1 další. Zbývající dny se vystřídají/. Výsledek? Aniž by na mě kdokoliv spěchal nebo mi něco naznačoval, nedejbože se mi řádně nevěnoval /na to jsem velmi citlivá/, vypadla jsem do 30-40 minut. Takže u nás to bylo o systému. A velmi mě těší, že se ti doktoří /majitelé centra/ opravdu snaží! Už jen paní na recepci je příjemná, zkontroluje údaje, naviguje, kam jít, odpoví i když telefonuje = super. Napadá mě, že jim snad napíšu pochvalný mail :)
P.S. kvůli těm čekačkám dřív jsem zvažovala i výměnu lékaře, ale nenašla jsem lepšího. A je fakt, že po 2hodinovém čekání se nám omlouvali, ale nevysvětlovali