| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,
nevím co se se synem zase děje, ale poslední cca dva měsíce si začal hrozně vymýšlet. Hlavně tedy poslední měsíc. Kdyby se snažil zakrýt nějakou svou lumpárnu, tak bych ten záměr pochopila. Ale on si vymýšlí v úplně nepodstatných věcech. Dám pár příkladů - třeba mi tvrdil, že první dvě hodiny na florbalu, kam začal chodit byl celou dobu v bráně - nebyla to pravda. Nebo si vymýšlí, že si dal ve škole čokoládové mlíko, které nepije - pak zjistím, že bylo vanilkové. Nebo řekne, že paní učitelka tam na jednu hodinu nebyla a byla tam jiný - opět výmysl. Nebo řekne, že si kus od nás, kde na nás štěká pes za plotem mají vzadu na zahradě ještě dva další a ty jsou hodní - samozřejmě tam žádní nejsou. Vše mi říká hrozně přesvědčivě, dušuje se, že je to fakt pravda. Až když opravdu uhodím a řeknu, jak to fakt bylo, tak se přizná.
Vůbec nevím co s tím, přijde mi to nebezpečené, nevím, co si vymyslí příště. Setkal jste se s tím někdo? Žádné změny v rodině nejsou, chodí do 1. třídy a zatím vše v pohodě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.