Přidat odpověď
Chci se zeptat těch,kteří prodávají cokoli na MMB,jak vyřizují pořadí zájemců.Protože mám smůlu na to,že napíšu někomu o nějakou věc,kde není pod inzerátem uvedený žádný zájemce,a když apeluji tím,že jsem byla jako první zájemkyně,prodejce mi napíše,že věc není volná,protože si ji jiný zájemce přede mnou objednal s jiným inzerátem současně.Příklad-Paní XYZ inzeruje boty,čepici,obojek na psa,klec na ptáka a sedmý div světa,zájemce má označeného u inzerátu na sedmý div světa,jinde ne.Já mám zájem o boty,u kterých žádný zájemce není,tak se automaticky pokládám za první zájemkyni,jenže paní mi napíše,že boty si objednal už ten,kdo projevil zájem o sedmý div světa,prostě pod jedním inzerátem si objednal dvě věci.Mě to někdy docela štve,ale chápu,že třeba prodejce nestihnul ještě ty inzeráty odstranit.Nechce se mi pročítat podmínky inzerce na MMB,tak by mě zajímalo,jestli tam prodejci vůbec můžou takhle prodávat,nebo musí být označený zájemce u každého zboží,o které někdo ten zájem projevil.
Předchozí