Perl, díky za podrobné info k Vrchlabí. Jsem ráda že tam už dr. Korbelářová není, měla jsem s ní taky špatné zkušenosti, když jsem tam rodila v r.2005, naštěstí přímo u porodu nebyla. Teď jsem ve 29.tt a právě o Vrchlabí znovu uvažuju, pro mě to je zároveň i nejbližší porodnice. Ale kvůli té Korbelářové jsem uvažovala hledat jinde. Taky se ještě poptám lidí v okolí, jak to tam teď funguje. Jinak k tomu testu na cukrovku - to se dělá stejně v laboratoři a výsledky se posílají. Nemusíš proto jezdit do Vrchlabí, zajdi si do nejbližší laborky kde bydlíš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.