klidně a néúmyslně se ti to muže stát třeba i u mě. Minulý týden jsem poprvé něco inzerovala na MMB, asi před 3 týdny koupila. Neumím v tom absolutně chodit a popravdě se mi to zdá dost nepřehledné. Ale snad se časem zapracuji a zájemkyním teda píšu, aby počítaly s tím, že jsem nováček. Měla jsem problém s odstraněním věcí, které jsem prodala. Myslela jsem, že z nabídky zmizí, jakmile je dám do rezervovaných a nebo že to tam bude alespoň označené a že když je přehodím do vyřízených, že už to tam třeba nebude a nebo dostanou néjaký status, že už jako nejsou v kurzu... . Ale učím se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.