| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ANO
Jsem věřící a měla jsem sex před svatbou. Pro nás oba to byl zásadní krok, věděli jsme, že po tom už pro nás neexistuje cesta zpátky, žádné rušení svatby apod. Bylo by to pro nás stejné jako rozvod.
Při pohledu zpět nevidím žádná pozitiva:
1) Poznat, jestli nám to bude klapat, se dá poznat i jinak, než že se dva spolu vyspí
2)Myslím, že i člověk, který sex nikdy neměl, o sobě ví, jak moc (nebo málo) po něm touží - mluvím o dospělém - i když to samozřejmě není stoprocentní (a co je?)
3) Tyhle věci se časem stejně hodně mění - těhotenstvím, porodem, nemocí, únavou...
4) čím víc partnerů člověk vyzkouší, tím hůř obvykle hledá "toho pravého", protože nikdo není dokonalý ve všem, navíc máme všichni tendence hledat stále stejné typy
5)Osobně, stala jsem se pro to na nějakou dobu kamenem úrazu, protože lidi, kterým jsem chtěla říct tohle všechno, obvykle skončily právě u toho - "však tys taky nepočkala, tak teď nevykládej, co mám dělat já"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.