Přidávám se taky k diskuzi a to z toho důvodu, že jsem věřící (ale ne katolička - většina si myslí, že se toto týká jen katolíků). Já jsem protestantka a mám spoustu přátel - věřících, kteří opravdu měli sex až po svatbě. Já osobně jsem se svým manželem také měla sex až po svatbě a rozhodně toho nelituju. Ani mi nepřipadne, že bych byla o něco ochuzená, nebo že by náš sex nestál za nic, protože jsme si to předtím pořádně nevyzkoušeli. Byla jsem přesvědčená a jsem stále, že manželství je ideální místo (čas) pro sex. Je to pro mě otázka víry. Nedokážu to ale tady přes internet vysvětlit, je to téma na přátelský rozhovor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.