taky mě ta otázka napadla již mnohokrát - je pravda,že manžel by se o dceru postaral, nicméně domácnost by převzala tchýně - to je na tuty.
Ale větší děs mám z toho,kdyby se stalo něco nám oběma. Tchýně by dceru jistě chtěla do své péče a já bych se v hrobě obracela. Kdysi dávno jsem svou mámu poprosila,že kdyby se stalo cokoliv tak musí dceru dostat ona a že bych jí to neodpustila kdyby ji nechala tchýni... A napsala jsem v tomto smyslu i něco jako závět,i když není notářsky ověřená,doufám,že by to mohlo mít nějaký vliv...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.