| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

upřímnou soustrast:-( dětem bych to řekla po pravdě.Sebevražda se špatně vysvětluje:-( ale asi bych jim nějak vysvětlila, že někdo má tak veliký starosti , že s emu zdá, že je nemůže unést a že nemůže najít východisko tak si sáhne na život.a pak bych jim řekla že se všim co je potká v životě s edá něco dělat a vy budete stát vždycky při nich
mě se oběsil děda, byla jsem hodně malá nikdo mi nic nevysvětlil, jen jsme se dověděla, že to udělal.asi jsme to přijala jako fakt.Když mi bylo 15 pokusil s eo sebevraždu brácha a pak další člen rodiny,té nejbližší a já byla u toho. Naštěstí s enezadařilo protože se zlomila větev, ale trauma jsem z toho měla docela velký.bála jsme se jít onoho dotyčnýho hledat k tomu stromu tak jsem radši běžela pro sousedy.Nemohla jsem se na nej ani podívat, nesnášela jsem ho za to co chtěl udělat se mnou za zadkem.-( Nikdo se mnou nic neřešil takže jsem pořád hledala chybu u nás- dětí
s neteří bych mluvila, nenutila ale aby věděla, že jsi tady pro ní,že budeš naslouchat a že jí podepřeš.Měla by vědět že jí maminka milovala přesto co udělala a dál asi jako tvým dětem.prostě že si s něčim vůbec asi nevěděla rady atd..a možná by se hodila i nějaká psycholožka na podporu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.