Hlásím se do klubu. Budeme spolu 17 let, od svatby 13. Jsme pro sebe oba první, řekla bych, že je to čím dál lepší, a nejen v posteli. Jinak nemám pocit, že bych o něco přišla, jsem spíš typ člověka, co má v citové oblasti rád jistotu, tj. rozhodně nejsem vhodný kandidát pro záležitost na jednu noc. Je pro mě důležité, že se dobře známe, takže můžu odhodit zábrany a nemám problém s postelovýma experimentama, což si s někým cizím neumím dost dobře představit.
Mám prostě v sobě tu hranici, která by mi nedovolila jen tak se s někým vyspat, muselo by tomu předcházet dost zevrubné poznávání toho druhého, na což jaksi už není čas
, tomu jsem věnovala energii v době naší známosti. Manžel to cítí stejně, dost jsme se o tom zrovna nedávno bavili v souvislosti s jednou událostí z našeho okolí.
Jinak těm, co mají bohaté zkušenosti tohoto druhu vůbec nezávidím, dokonce mi přiznala i moje ségra, která bohatými postelovými zkušenostmi oplývá, že nám docela závidí, neb ona když má nějakého chlapa, tak ji to furt nutí porovnávat s těma předešlýma.
No a v neposlední řadě bych se zvlášť v dnešní době bála o své zdraví, páč když vidím, jak to dělá pomalu každej s každým a je to považováno za normál, no bléééé.