Já tomu taky rozumím, ale nepřijde mi to jako podstatné a zásadní takto vůbec uvažovat. Mít či nemít srovnání je prostě dle mě k ničemu úvaha. To, zda jsem či nejsem se svým mužem šťastná je záležitosto tohoto vztahu, mě a jeho, a informace o srovnání neřeší nic.
Já srovnání mám a přemýšlím, zda mě někdy vůbec NAPADLO srovnávat a zjišťuju, že nikdy. Každý z těch kluků či chlapů byl v nějakém období, tam patřil, a tam zůstal
Kdybych nikoho neměla, žila bych teď a v tomto momentu stejně. Řešila s mužem stejné věci, a zda spolu zůstaneme či ne na našich minulostech fakt nezáleží.
Takže myslím, že se tohle téma zbytečně přeceňuje. Je každého věc, kolik partnerů chce mít, může to sice vypovídat o askezi či naopak nevyrovnanosti v nějakém období, ale to je tak celé. O tom, jak budeme žít se současným mužem, zda budeme věrní a bude nám "věrno" to nevypovídá nic. Věrnost a schopnosti v sexu nejsou přímo úměrné počtu vystřídaných sexuálních partnerů
Takže si užijme toho svého prvního, pátého či patnáctého, pokud jsme s ním šťastní, a co jsme dělali před tím nebo ce dělali ti ostatní by nám mělo být jedno.
Někdo se stane Mistrem hned napoprvé, někdo ani po desítkách zkušeností