Pilar, jen nabídnu pohled z druhé strany: procházky jsou opruz. Fakt to tak mám. Venku trávím celý dny, ale bloumat či korzovat po dědině nebo po lesích, kde jsem prolítala celý dětství, mne nebaví a dobrovolně to nedělám. Pokud máte psa, tak můžeš stanovit holkám povinnost venčení. Takže třikrát denně mohou s ním jít ven vykonat potřebu, to jo, ale nemůžeš jim stanovit povinnost užívat si dvouhodinovou procházku. Já myslím, že když člověk není vyloženě "procházkovej typ", tak pořídit si psa "jako že nás procházkovat donutí" je docela na houby. To nevydrží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.