Meto, mám spoustu podobných. "Ráda" vzpomínám na to, jak mladší coby ani ne dvouletá krmila tchánovic obří obludu piškotama tak, že mu piškot vložila i s ručkou do tlamy, nechala ožváchat a pak si to rozmyslela a piškot zkrmila sama. Dodnes obdivuju psa, že jí tu ruku neurval. Občas mu i nějaký piškot nechala. Vydrželo jí to doteď, nechá si psa trochu olízat rohlík a pak mi jen sdělí, mami, nevadí že mi to trochu olízal viď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.