Rugísku, tak jsem si to nakonec dočetla.
Stojím si za tím, že čekáš dítě ne s dospělým férovým chlapem ... ale s křivákem, který ti nestojí ani za pět minut smutku. Byť je to tvá vlastní blbost, že jsi se s ním zapletla, o tom neužívání antikoncepce nemluvím.
Já na tvém místě bych ho poslala z vysoka do p****, uvedla ho v RL jako otce (ať už s jeho spoluprací nebo po narození dítěte soudně), nechala si soudně stanovit alimenty, případně návštěvy - na kterých bych v reálne vůbec netrvala ... a začala žít svůj nový život coby singl matka, dříve nebo později potkáš muže, který tě bude chtít i s dítětem a nejspíš si s ním ještě nějaké další pořídíš.
Být sama s dítětem je pěkný záhul, zvlášť, je-li to od miminka, já to zažila (ne se ženáčem), ale jde to vydržet a dříve či později je líp ...
Nenech si zkazit zbytek života tím, že bys udržovala vztah s nějakým chudákem, případně se připravila o další dítě.Ttak nějak si myslím, že jedna zkušenost s potratem stačí ne?
Školu můžeš přerušit a dokončit později, nebudeš první ani poslední. Měla jsem na vejšce spolužačku, která měla doma 4 děti a manžela kamioňáka věčně v luftě - taky to zvládla!
Jde všechno, když člověk napře síly správným směrem a nepropadne panice.