Ty co dokazaly péči o děti ,,hodit,, na patrnery trochu obdivuju. Já jsem třeba měla děti vysloveně na přání manžela ale nedokazala jsem se vzepřit a chtit aby se o ně i postaral tak jako se stara matka. Takze vysledek je takovy, že mazel chtel deti a ted mám život na ruby já a on si jede ve sve praci nerusene dal. A ja kvuli tomu ted tezko hledam uplatneni na trhu prace.
Jinak ja jsem půjcila půlrocni decko tchyni, na cely tyden a tchyne na to uz 10 let vzponima jaky to bylo krasny. No ale cela vesnice se ptala, co se mi stalo, proc jsem umřela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.