Binturong, a bude u vás doma a tchýně přijede nebo bude u tchýně? Pokud máš obavy, myslím, že u tchýně by to mohl zvládnout líp (má tě víc spojenou s domovem než s babičkou). Náš kluk byl poprvé v noci beze mě v roce a půl (když mi bylo blbě a zvedala jsem se z postele jen kvůli jídlu a blití), dali jsme ho na zkoušku na dva dny k babičce a dědovi, vydržel tam týden úplně v pohodě a pak po pár dnech ještě jeden další týden. A pak taky - jestli je zvyklý, že tatínek není 5 dní v týdnu skoro celý den doma - mohl by si naopak užívat, že ho bude mít doma pořád.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.