No já jsem hned jela v 9 ráno z práce hned jak mi máma zavolala a jsem tady s ním od té doby pořád. Ten stav je pořád stejný, tak nevím jestli mám zůstat nebo jet domů, manžel s děckama to tam zvládne, ale nemůžu tu být týden. Já vím, zní to blbě, ale člověk musí uvažovat i trochu prakticky. Mám tátu hrozně ráda, byli jsem si strašně blízcí a je mi strašně smutno když vidím ten blížící se konec. Předchvílí tu byla jeho doktorka, vypsala mu už dopředu list o ohledání mrtvého, prý aby usnadnila práci doktorovi, který tátu nezná a bude muset přijít o víkendu. To je morbidní co.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.