Co když je k dispozici všechno co jste tu některé psaly- klidné místo, soukromí, žádné obavy a strachy z bolesti..porod bez zásahů..a přesto bolestivý.
nevím to jistě čím to u mě bylo.. ale řekla bych že tím, že partner se k bříšku moc neměl a já potom pořád toužila-po hlazení pupíka,chtěla jsem aby mě namalovatl.. a nic z toho nebylo. Když porod přišel, tak jsem malou asi nechtěla ještě pustit ven, v té 1.době-na začátku jsem tu myšlenku v hlavě měla a pak asi zůstala v podvědomí..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.