Boží ženo sice dík za reakci, ale ptala jsem se v dotazu primárně žen v podobné situaci jako jsme já. Tedy o věkovém rozdílu alespoň 25 let. My jsme přes 30 a tak je to docela extrém. Ty budeš asi v šoku, ale ženy co žijí v manželství s větším věkovým rozdílem určitě ví proč do vztahu šly a znají jeho výhody. Podobných reakcí jak píšeš ty je kolem mne hodně, ale chtěla jsem slyšet názor "soukmenovkyň".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.