Ja jsem mela prvniho syna v 16 letech. Starala jsem se o nej sama- partner po navratu z vojny se k nam jiz nevratil. Dostudovala jsem..snazila jsem se...ale myslim, ze daleko lepsi matkou jsem az ted- o dvacet let pozdeji. Uz neresim sama sebe a mohu svoji energii smerovat na dite. Mozna mas pocit, ze vse dobre fungovalo u jinych, ale ver, ze je to caso vnitrni boj! Nejstarsi syn je dnes jiz dospely- nefetuje, pracuje...mame pekny vztah...ale casto si rikam, ze jsem ho mela mit pozdeji- usetrili by jsme si oba hoooodne trapeni..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.