MAminky, koupila jsem dětem zimní komplety, ale vrtá mi hlavou, že jsou tak tenké... Jsem zvyklá, že zimní bundy jsou takové naducané a těžší a tyto jsou trochu vyteplené vatelínem, uvnitř taková ta vrstva - ne flís a to je vše... a jsou lehké.... stačí to na zimu??? - ne do hor, ale na běžný provoz v 500m nadmořské výšky.... není na n psaný sloupec, ale je prý nepromokavá a neprofoukne....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.