Přidat odpověď
Díky všem moc za podporu. Jsem z toho tak vystreslá, jestli není chyba ve mně, že jsem proto raději nejdřív napsala sem, kde je to "anonymnější" a tolik by mě nemrzelo, kdyby jste mě Vy, cizí, za to také odsoudili, než kdybych se zeptala svých blízkých, od kterých by mě souznění se švagryní zabolelo.
Závist mě nenapadla, protože naivně vždy hledám v každém to dobré, a až dosud jsem se švagrovou žádný problém neměla, i jsem s ní vycházela (aspoň jsem si to myslela) docela dobře - naopak, jsem ji bránila před mým manželem, který svým cynickým humorem tu svou sestru občas deptal. A je pravda, že on je o rok mladší než ona, tak možná (spíš než cizinu a peníze) jestli trochu nezávidí, že se máme rádi, rozumíme si, máme hodnou holčičku... Ale to jsou věci, které, když se závidí, tak se zároveň přejí - je mi 35, dlouho jsem byla v její roli (holky bez chlapa), ale nikdy jsem takhle nepřející nebyla... No, každej jsme nějakej...
Jaké další kotrmelce její/naši rodinu potkaly? Vím jen o těchto: kromě té smrti babičky, plánuje změnit zaměstnání (nyní v kojeňáku, které chtějí rušit), její tetě zemřela nejlepší kamarádka (kterou asi osobně znala), rodiče se na dovolené vybourali v autě, naštěstí se jim nic nestalo, ale totálně zrušili auto, má nový vztah, ale snaží se o ni její bývalý.
Předchozí