| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jasně, díky :o)
Představivosti mám, až mi to milé není - kdyby ji neměla, tak bych si teď nepředstavovala, co všechno se jí honí hlavou a kam až to může zajít, když nebudu nic dělat, nebo budu, ale špatně. Ale chápu, co tím myslíš, že jsem nezvážila všechny varianty - jenže já si skoro troufám tvrdit, že zvážila (podobných reakcí jsem si od mé matky - alkoholičky zažila za svůj život hafo, takže život v neustálém strachu, že nebude-li matce vyhovovat varianta A ani B, tak nebudu mít v záloze variantu C, mě naučil, že když plánuji, tak dokonale (byť ty plány nakonec nevycházejí, ale i to už mívám v plánu).
Prostě - když jsme na jaře rodičům a švagrové oznámili náš úmysl odcestovat, tak jsme s nimi hned začali plánovat, jak to bude s vídáním se, a oni (vč. sestry) PROJEVILI zájem se podívat za námi, kde budeme žít - plánovali to na své náklady. Proto jsme voucher na letenky považovali jako dobrý dárek, a ten jsme předávali už v červnu. V srpnu jsme se domluvili na termínu a v září už bylo všechno jinak ~a~

Jen se nedomnívám, že se chovám tak, abych si zasloužila takhle nepřátelskou zprávu - myslím, že i nepříjemné věci se dají sdělovat opatrněji. Měla jsem ze švagrové dřív pocit, že si rozumíme, že se můžeme kamarádit, naopak, manžel s ní moc blízký vztah nemá a já jsem působila (aspoň jsem se domnívala) jako taková spojka.

Však jsem jí také napsala, že naše rozhodnutí (ohledně pohřbu) nebylo nejlepší, ale při možnosti z výběru těžké a ještě těžší jsme z vlastní pohodlnosti zvolili to "jen" těžké - ale že díky její výtce se z něj stalo opět to "ještě těžší", takový začarovaný kruh.
No, nic, zase se obhajuju, i když to vlastně není potřeba - to je takový můj blbý zvyk.
A s tím vyjádřením nakonec, ohledně peněz, souhlasím, já bych se za to nestyděla, kdyby to bylo jen kvůli penězům, tak bych se k tomu za normálních okolností hlásila, ale po takovéhle zkušenosti bych se bála ty peníze jen zmínit, aby to nepůsobilo naopak jako rozbuška.~4~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.