| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoooooooj, psala jsem na diskuzi o tehotenskych testech,ale nejak na me nikdo nereaguje, toz kopiruju sem, treba nektera poradite

Ahoj holky, jsem dvojnásobná maminka a vloni přibližně o tomto čase jsem otěhotněla přes Danu. Po velkém boji a zvažování všech pro a proti jsme se rozhodli pro interupci, ale "nakopplo" nás to k tomu, že třetí děťátko chceme.
Takže se od února snažíme.Úspěch je zatím mizivý, jednou jsme dle testu byla těhotná, ale menstruace se dostavila se zpožděním.
Teď k mému dotazu.
Mám naprosto pravidelný 28mi denní cyklus.
Mám dvě děti, u kterých mi test hned dva,tři dny po vynechání MS ukázal dvě čárky.
Teď mám 8 dní zpoždění, test pořád dokola ukazuje jen jednu. Je mi šoufl, což může být také silná autosugesce, pozoruju na sobě kdejaký příznak, ale může to být kdeco, když nemám MS,ale jsou hormony jinde než mají a to může způsobit tlak v prsou, motolice atp.

Zajímalo by mě, zda máte některá podobnou zkušenost, zda mám raději volat gynekologovi
a co si o tom vůbec myslíte...já jsem z toho jelen, jak je zmíněno výše~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.