| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě taky vyšly pozitivní výsledky triple testu, které byly navíc s ohledem na věk vyšší (38. let) a navíc nám vyšly i pozitivní markry ve 20. tt. na UZV, které riziko ještě zvýšily. Protože ale u mě je navíc zvýšené riziko předčasného porodu (už mám jedno předčasně narozené dítě - 27. tt. a jeden spontánní potrat v 11. tt.) a i při pozitivním výsledku AMC bych nešla na přerušení (nechala bych si i postižené dítě a navíc ležím od začátku těhu, abych to donosila co nejdéle) a přece jen je tady pořád nějaké riziko případného potratu i třeba zdravého dítěte po vykonání AMC, takže moje volba byla jasná a amnio jsem odmítla.
Měli jsme i dobrou genetičku (byli jsme v Praze v Genetu) a ta nám řekla i rizika amnia (u mě s mojí diagnózou ještě zvýšené) a do ničeho nás nenutila. Dokonce řekla, že jsou i případy, kdy amnio nedoporučují právě kvůli riziku potratu. A řekla nám, že vzhledem k tomu, že bych si dítě stejně nechala, tak je rozumné to odmítnout.
Je opravdu důležité si zodpovědět otázku, co bys dělala v případě pozitivního výsledku. Pokud na přerušení nepůjdeš a dítě by sis stejně nechala, tak to odmítni, přece jen zde hrozí riziko potratu a to i třeba zdravého dítěte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.