Bosorko
Být nevěrný ženatý muž je v podstatě dost jednoduché. Chápej, doma pohodíš ty ponožky a zaplatíš či nezaplatíš složenky, on ty ponožky někdo zvedne a třeba okomentuje, složenky zaplatí, když máš blbou náladu, tak cokoliv se stane, je blbě (mělas to zaplatit ty! Proč jsi to platila, myslíš, že to sám nezvládnu?!?), pak se vyfikneš a navoníš a jdeš tam, kde ty tvé ponožky nejsou, k někomu, komu je jedno, zda platíš SVÉ složenky, bo ty spolu nesdílíte, a svět je krásný a voňavý a TAK chápající
Když jsme u toho, mívala jsem pro cizí muže taky pochopení. Bo jsem jejich prádlo neprala, jejich složenky nebyly i mé složenky. Je jednoduché být chápající kamarádka... a možná i víc?
To jsem se Daggy snažila napsat. POkládá za ideál muže, se kterým ty složenky a ponožky nesdílí, tudíž je TAK jednoduché mít skvělý vztah.
Ve finále je to jen na nás, jaké řešení zvolíme, zda jednoduché nebo ne, zda někomu ublížíme, nebo ne.
Já ji nesoudím nebo nemoralizuju, kdysi jsem se taky ocitla na "její" straně (já ale neměla vztah, prostě jen chvíli ženatého milence)... bylo to tak jednoduché. On mě viděl téměř jako světici, spřízněnou duši... bo jsem neprudila s ponožkama a složenkama a děckem jako jeho žena.
Blbec