| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je pravda, tohle je problém. Co vím, tak se dost často stává, že lékař až ex-post řekne "buď budete očkovat podle schématu (nebo cokoli jiného - poslouchat slepě apod), nebo si najděte někoho jiného, já vás do péče nechci".

A taky bohužel záleží na tom, jak je nebo není dítě zdravé. Já mám na tohle naštěstí kliku, takže nemám problém být registrována u lékaře, který nemá klasické ordinační hodiny, musím se tam objednávat dlouho předem, preventivní kontroly nedělá, komunikujeme mailem...K takovému lékaři může člověk klidně mít daleko, jede tam maximálně jednou do roka. Kdybych měla pořád nemocné dítě nebo byla prvorodička, asi bych to viděla jinak.

Bohužel nemohu pomoci konkrétní radou, leda tak držet palce ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.