ahoj holky,
odčetla jsem po delší době,tak jsem ráda,že to tady ještě "funguje".Hlas holčičkám poslán,přeju jim všem moc štěstí
![~;((](/g/s/3.gif)
![~;((](/g/s/3.gif)
Anicol,Morry,máte můj neskonalý obdiv,jak jste silné..
![~x~](/g/s/23.gif)
![~x~](/g/s/23.gif)
![~x~](/g/s/23.gif)
Hani,Babunky tento týden předvedla přelezení postýlky rovněž.Nechtěla zlobidlo po obědě do hajan(podpořilo to její vědomí,že táta je doma),ale dali jsme jí tam,zavřeli dveře.Nejprve plakala a pak zvolnila,jsem si říkala,tak už to je na dobré cestě a pak jsme jen slyšeli jemné ťuknutí a blížící se pláč.Manžel tam šel a malá stála za dveřmi
![~d~](/g/s/29.gif)
Nechápali jsme,ale při dalším pokusu,aby usla,jí manžel dal do postýlky a sám si lehl na zem,že jako taky bude spát a ukázala mu jak to umí.Holky normálně si vyšvihla nožku,zvedla se,přidala druhou,držela se a když měla obě nožky z druhé strany na matraci,tak se už jen spustila
![~e~](/g/s/30.gif)
Toho dne se nespalo,zato se matrace dala na už opravdu nejnižší možnou pozici.Nynější ukládání je docela posilující,má 12 kg
![~:-D](/g/s/1.gif)
S nočníkem úspěchy byly a i jsou,ale kazí nám to fakt,že aby na něj chodila,chce být nejlépe nahá.Když jí dám tričko,tepláčky a ponožky,tak pono si během minuty sundá a běhá bosky.Což riskuju nachlazení od podlah,sice topíme,ale..Když jí dám pono+botičky,jde naráz dolů oboje.Ideální tak je plína,punčocháčky,bodýčko,to si prostě (zatím)sama nesundá
![~;)](/g/s/2.gif)
Když jí řeknu aa,tak jde,posadí se,vyčůrá se,ale nemůžu jí polonahou nechat celý den..
Malá se budí,tak se mějte moc krásně a zase někdy