| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Utopie. Odmítat přebujelý konzum můžu jenom tehdy, pokud jsem hospodářsky soběstačná, tzn. pěstuju si vlastní zeleninu, ovoce, nemám televizi, neslavím Vánoce, nemám internet a dítěti vyrábím hračky z chroští.
Můžu odmítat dovolený a spokojeně si žít v roubence někde uprostřed lesů, a na školu můžu kašlat v případě, že dítě všechno naučím doma sama někde mezi kopáním brambor a dojením koz. Dům pak můžu naplnit smíchem a tancem, pokud mi zbydou síly, a na ňákou výchovu se taky můžu vykašlat, protože dítěti vysvětlím, že autorita není nutná, může si teda dělat co chce, je to jeho volba, ale kdyžtak skončí v kriminále, no a co.
Chápu, že to asi má být braný s nadsázkou, ale ani mi to nějak nepřijde vtipný, protože je to hloupost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.