ja bych vycouvala, kdybych to byvala byla vedela. nevedela jsem a kdyz jsem se to dozvedela uz neslo o tehotenstvi. spousta vymluv a proseni, proc jsem se to nemohla dozvedet uz pred tim. zustala jsem. dnes si uvedomuju, ze to byla chyba. ja nikdy nechtela rozbijet rodinu. a dneska mam opravdu spatny svedomi. pritel mi nepomuze, hodi to projistotu taky na me. takze jednoznacne vycouvat vycouvat vycouvat a vazit si toho, ze o tom vi. ja nevedela.. jinak to ze s manzelkou nespej:D hahaha
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.